Bruyntrac Parts

TRAKTOR ONDERDELEN

Onderdelen: +31 653 544 093
Kantoor: +31 321 324 505

BRUYNTRAC

Bruyntrac BV bestaat uit 2 afdelingen

Afdeling 1: Tractorengroothandel

Wij kopen en verkopen tractoren nationaal en internationaal aan collega handelaren, importeurs en grootverbruikers. Deze tractoren gaan per stuk of in partijen. De inkoop van tractoren voor demontage geschiedt via onze tractoren groothandel.

Gespecialeerd zijn wij in de merken van CNH, Case IHC, New Holland en Steyr. Toch hebben wij regelmatig andere merken.

In 2018 hebben we een nieuwe showroom gerealiseerd voor deze afdeling.

Afdeling 2: Bruyntracparts

Wij kopen en verkopen onderdelen van Ford, Fiatagri, Case IHC uitsluitend vanaf 2002, New Holland en Steyr vanaf de 9100 series, tot de Vario’s.

Het assortiment omvat een ruim 2000 m2 overdekte magazijn. Dit magazijn is volledig gevuld met Motoren, versnellingsbakken, assen en veel losse onderdelen voor de merken van CNH. Boven de nieuwe showroom van 2018 hebben een verdieping met een groot assortiment cabines, dieseltanks en motorkappen van CNH tractoren.

Door ons specialisme in CNH tractoren kennen wij het product inmiddels zeer goed. Bruyntracparts is niet altijd de goedkoopste echter wij zijn wel in staat complexe problemen aan uw CNH tractor op te lossen. Kortom een betrouwbare partner in CNH onderdelen, zeker als u het onderdeel direct nodig heeft!

Even geduld a.u.b. een momentje geduld aub